Microsoft 365 Bakali koln jdelna koln zpravodaj Instagram Facebookr

Vyhlášení ceny Talent Vysočiny

Publikováno: 30. června, 2023

27.6.2023 proběhlo v Kině Vysočina ve Žďáře nad Sázavou slavnostní vyhlášení ceny Talent Vysočina 2023 a Ceny hejtmana Vysočiny 2023. Pořadatelem akce bylo Active – středisko volného času ve Žďáře nad Sázavou.
V letošním roce bylo řediteli škol a školských zařízení navrženo na ocenění Talent Vysočiny 164 žáků. Z tohoto počtu odborná komise nominovala na cenu Talent Vysočiny a Cenu hejtmana Vysočiny 53 žáků ze základních a středních škol v šesti oborech (obor umělecký, humanitní, přírodovědný, technický, sportovní a nově i blíže nespecifikovaný obor). Cenu nakonec získalo 7 žáků.
Většina z nominovaných dosáhla v právě končícím školním roce významných úspěchů v celostátních i mezinárodních vědomostních, uměleckých a sportovních soutěžích. Tři mimořádně nadaní žáci si odnesli Cenu hejtmana Vysočiny.
Do užšího výběru se dostal i náš student kvarty – Radim Šalanda, který reprezentoval Gymnázium O. Březiny a SOŠ Telč v kategorii humanitní obor. Blahopřejeme Radimovi a přejeme mu, aby se jeho zájem o humanitní oblast dál rozvíjel a přinášel mu do života poznání a radost.
(Za pedagogický sbor Mgr. Radek Kopečný)

Gymnázium Otokara Březiny
a Střední odborná škola Telč
Hradecká 235, 588 56 Telč
+420 567 584 551

Naše stránky používají jen nezbytně nutná technická cookies.