Microsoft 365 Bakali koln jdelna koln zpravodaj Instagram Facebookr

Školní fórum

Publikováno: 28. listopadu, 2023

V pátek 24. listopadu proběhlo na naší škole ŠKOLNÍ FÓRUM. V rámci tzv. besed u kulatého stolu společně diskutovali zástupci jednotlivých tříd na téma „naše město“ a „naše škola“.
Předmětem první části bylo město Telč. Skupinky uvedly, co na městě oceňují a co by naopak chtěly změnit. Mezi nejdiskutovanější témata, v rámci kterých se zmiňovaly jak „plusy“, tak „mínusy“, patřila doprava ve městě a sportovní a kulturní vyžití. Na nejčastěji zmiňované body reagoval místostarosta Ing. Jiří Pykal, jenž se spolu s vedoucí odboru kultury a cestovního ruchu RNDr. Evou Janouškovou, Ph.D. školního fóra účastnil.
Po krátké soutěži následovalo téma „naše škola“. Zde se diskuze točila především kolem prostředí školy – částí, které žáci nejvíce oceňují, i těch, jež by si zasloužily změnu. Na náměty ke zlepšení reagovala paní ředitelka Mgr. Bc. Lenka Procházková.
Školní fóra pořádá Národní síť Zdravých měst ČR a jejich prostřednictvím se snaží povzbuzovat mladou generaci k aktivnímu zapojení do otázek kvality života a rozvoje.
Tato aktivita probíhá v rámci projektu „PART-NET“, podpořeného grantem z fondů EHP 2014–2021.
Ivana Holcová

 

Gymnázium Otokara Březiny
a Střední odborná škola Telč
Hradecká 235, 588 56 Telč
+420 567 584 551

Naše stránky používají jen nezbytně nutná technická cookies.