Microsoft 365 Bakali koln jdelna koln zpravodaj Instagram Facebookr

Jarní sportování… A zase volejbal

Publikováno: 10. dubna, 2024

V březnu se zúčastnily dívky NG okresního kola ve volejbale v Jihlavě, kde získaly 7. místo ze 14 přihlášených škol. Další volejbalový turnaj se konal 27. března – regionální turnaj ve volejbale starších žáků a žákyň, a to mezi ZŠ z Telče a Třeště. Družstva dívek i chlapců získala právem putovní pohár za rok 2024 a předvedla pěkný volejbal.
Zlato a první místo ve volejbale u holek a kluků – to tu ještě nebylo! Třetí pohár ve volejbale získalo i naše smíšené družstvo. Volejbalu zdar!
Zasloužily se o to žákyně kvarty a sekundy – Bára Ondráčková (kapitánka), Julie Mašátová, Nicole Kloiberová, Denisa Nováková, Bety Burianová, Kateřina Šindlerová, Viktorie Lojková, Veronika Marková – a žáci z kvarty a tercie – Matyáš Kramer (kapitán), Vojtěch Lojka, Marek Kopejtka, Antonín Hofhanzl, Jan Brtník, Matouš Trojan, Šimon Veselý. Všem k historickému úspěchu gratulujeme a přejeme další pěkné zápasy.
V okresním kole basketbalu starších žáků v Jihlavě se naši žáci umístili na 4. místě ve skupině. A podali sympatický sportovní výkon.
Reprezentoval:  Antonín Hofhanzl (kapitán), Matyáš Kramer, Marek Kopejtka, Martin Veselý, Šimon Veselý, Vojtěch Prokop, Kryštof Doskočil a Vít Chalačev.
Simona Benešová

Gymnázium Otokara Březiny
a Střední odborná škola Telč
Hradecká 235, 588 56 Telč
+420 567 584 551

Naše stránky používají jen nezbytně nutná technická cookies.